Smaakvolle artikelen voor uw museumwinkel. Van kaarten, agenda’s en catalogi tot brillenkokers, paraplu’s en bamboe tableware. Geïnspireerd op de kunst uit uw eigen museum.

U vindt de artikelen van Bekking & Blitz in vele museumwinkels, in binnen- én buitenland. Van kaarten en agenda’s tot paraplu’s en brillenkokers. Voor elk museum ontwikkelen we unieke productlijnen. Kwaliteitsproducten met een unieke uitstraling en die goed verkopen. Heeft u interesse? We adviseren u graag over mooie en kansrijke artikelen voor uw museumwinkel.

  • Unieke productlijnen voor uw museum
  • Mooi van kwaliteit, onweerstaanbaar voor de bezoeker
  • Wij regelen álles: van ontwerp tot opslag en levering

Drukwerk én accessoires

We ontwerpen, produceren en leveren hoogwaardig drukwerk, zoals kunstkaarten, agenda’s, kalenders en notitieblokken. En wat te denken van cadeauartikelen zoals servetten, paraplu’s, brillenkokers en, nieuw in onze collectie, bamboe tableware? Uw winkel wordt steeds leuker!
 

Unieke ontwerpen voor uw museum

Geïnspireerd op de kunstwerken in uw museum maken we unieke ontwerpen met verrassende details. Grensverleggend en met respect voor het kunstwerk. Dit gebeurt in Studio Blitz. Samen ontwikkelen we waardevolle productlijnen die iets toevoegen. Waardevol om te kopen, voor uzelf of als cadeau.

Producten die goed verkopen

Twijfelt u welke artikelen u beter wel en niet verkoopt in uw museumwinkel? Wij adviseren u graag. Wij weten als geen ander wat de consument graag wil. Immers, onze producten zijn ook te koop in boekenwinkels en kantoorvakhandels. 

We regelen álles (dus ook de opslag)

U hoeft niet op te zien tegen het regelwerk. Want dat nemen we u allemaal uit handen. We laten uw artikelen maken bij gespecialiseerde partners met wie we al jarenlang werken. We houden voorraad en leveren volgens afspraak. Altijd goedgevulde schappen!

Voor alle musea

We zijn er voor zowel grote landelijke als kleine regionale musea. Dus ook voor uw museum. Want ook uw museum heeft een collectie of een tijdelijke expositie die het waard is om te vertalen naar cadeauartikelen. Samen ontwikkelen we kansrijke producten voor uw winkel.

Ook verkoop in boek- en kantoorvakhandels

Wilt u uw museum of expositie extra onder de aandacht brengen bij een breed publiek? Verkoop uw artikelen dan ook via boekwinkels en kantoorvakhandels, regionaal of landelijk. Wij regelen dit voor u, via ons uitgebreide netwerk van retailers door heel Nederland en België en daarbuiten.